ÜDVÖZÖLLEK!

Vanyúr Ákos vagyok, 1986-ban születtem és több mint 15 éve foglalkozom film és animációkészítéssel.  2016-ban indítottam meg egyéni vállalkozásomat mely kreatív tartalmak gyártásával foglalkozik. Többek között rövidfilmek írásával és rendezésével is foglalkozom. A rendezői szerepek és annak tapasztalatai, segítenek abban, hogy a közönség felé a megfelelő kreatív kommunikációs eszközöket használjam az animációk készítése során is.

Ha érdekel a szakmai rész akkor kérlek látogasd meg az IMDB oldalam.

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy bővítsem az ügyfélköröm illetve, hogy alternatívát kínáljak mindazok számára akik nem szeretnének csillagászati összegeket költeni egy – egy videó animációra.

A kategóriákra kattintva, eljutsz az ENVATO marketre, ahol több ezer minőségi előre gyártott animáció közül választhatsz.
Ezek az animációk teljesen testre szabhatóak és a folyamat végére egy egyedi, minőségi videót kapsz, ráadásul meglehetősen olcsón.

Ennek az az oka, hogy ezek előre gyártott sablon anyagok, amiket az animációkészítőknek “csak” testre kell szabni. Mivel már egyes részei előre el vannak készítve, így kevesebb időt és energiát kell rászánni egy – egy projektre, ezért sokkal olcsóbb az animációk elkészítése, viszont a minősége megeggyezik bármely másikével.